Spring naar inhoud

Energie besparen

Zonnepanelen

Hoe werkt het

Als huurder van de SEW krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning of appartementencomplex. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u daadwerkelijk gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw elektraleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Deze hoeft u dan ook niet meer af te nemen via uw energieleverancier. En bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier. Voor de zonnestroom betaalt u een voorschot aan uw woningcorporatie. Het voorschot bij uw energiebedrijf kan direct omlaag, zo bespaart u direct.

SEW en Wocozon

Het plaatsen van de zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast door Wocozon is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren.

U treft meer informatie aan op de site van WocoZon.

U vindt hier een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden.