In de week van 21 tot en met 29 oktober laat de Historische Dorpsvereniging Ol Eel een tentoonstelling zien over de Stichting Eelder Woningbouw. Onder andere zal een oud boerderijtje worden nagebouwd. Model staat een van de boerderijtjes aan de Zevenhuizerweg waar de SEW in 1917 haar eerste huisjes bouwde en waarvan er nog eentje bestaat. Niet alleen het huisje wordt nagebouwd ook de inrichting uit die tijd wordt zorgvuldig bij elkaar gezocht. Binnenkort wordt er meer over bericht.

lees meer

Het jaarverslag 2015 is per heden beschikbaar. Kijk hiervoor onder de rubriek Governance.

lees meer

Het nieuwste SEWoonbulletin is per heden beschikbaar en hier te downloaden.

lees meer

BELANGRIJK! Inkomensverklaring 2016 vanaf heden verplicht   Wilt u binenkort verhuizen? Vraag dan nu alvast een gratis Inkomensverklaring 2016 (IBRI) aan via de belastingtelefoon op 0800-0543. Zonder deze inkomensverklaring(en) van u en uw eventuele partner doet u niet mee aan de selectieprocedure voor het toewijzen van een woning en kan de corporatie u dus geen woning verhuren. Het inkomen van kinderen telt niet mee. Een Inkomensverklaring is een officieel document van de…

lees meer

Op 9 januari 2017 is het nieuwe huurdersplatorm Drenthehuurt feestelijk gelanceerd. U vindt op deze site in een oogopslag het aanbod van huurwoningen van 7 Drentse woningcorporaties.  

lees meer

Inj verband met de prestatieafspraken die op 12 december 2016 zijn gemaakt samen met de gemeente Tynaarlo en de HuurdersBelangenVereniging Eelde Paterswolde zijn er nieuwe regels voor de woningtoewijzing. U vindt deze hier.

lees meer

De huurgrenzen voor het passend toewijzen per 01 januari 2017 zijn hier beschikbaar.

lees meer