Missie en visie

De Stichting Eelder Woningbouw wil in al haar activiteiten een klantgerichte en hoogwaardige woningcorporatie zijn. Een transparante werkwijze en een open benadering vervullen hierbij een sleutelrol. Met onze missie en visie wordt de bedrijfsfilosofie van de SEW nog eens extra onderstreept.

Missie

“De Stichting Eelder Woningbouw biedt als professionele en klantgerichte organisatie een brede groep klanten woonplezier door keuzemogelijkheden op basis van een sterke vastgoedportefeuille.”

De SEW is meer dan een intermediair in woondiensten. Wij zijn en blijven een sociale verhuurder met een duidelijke meerwaarde. Wij zetten ons in voor het ontwikkelen van een kwalitatief hoogwaardige en goed renderende woningportefeuille. Hiermee kunnen we aantrekkelijke keuzemogelijkheden bieden, waarbij we invulling kunnen geven aan de woonwensen van onze klanten.

Visie

“Ruimte voor klanten, ontwikkeling door ondernemen.”

Het begrip ruimte neemt zowel voor onze klanten als voor de SEW een centrale positie in. Een klant mag van een woningcorporatie meer verwachten dan alleen maar woonruimte. Ook kunnen klanten keuzes maken over hoe en waar zij willen wonen. Om u optimaal van dienst te zijn, kiest de SEW op haar beurt voor ruimte om te ondernemen en te groeien.